Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου 2011

Πρόσκληση συμμετοχής από τούρκους συνάδελφους

Αγαπητοί συνάδελφοι ραδιοερασιτέχνες και γείτονες στην Ελλάδα,
Η IRESC Τουρκίας θα ενεργοποιήσει το Mt. Uludag στην πόλη της Προύσας και σε υψόμετρο 2100 μέτρων, για σκοπό επικοινωνίας έκτακτων αναγκών, καθώς και την ευαισθητοποίηση και τη δημιουργία νέων δεσμών μεταξύ των ραδιοερασιτεχνών. Σας στέλνουμε θερμά την πρόσκλησή μας σε όλους εσάς. Ελπίζουμε ειλικρινά ότι θα συμμετέχετε μαζί μας σε αυτό το ιδιαίτερο γεγονός, και ανυπομονούμε να συνεργαστούμε μαζί σας.
Η εκδήλωση διοργανώνεται από την IRESC Τουρκίας και της ενώσεις RAMAD. Η IRESC είναι μια παγκόσμια συμμαχία εθελοντών επικοινωνίας, με αφοσιωμένα μέλη σε όλο τον κόσμο, παρέχει βοήθεια όλες τις ώρες της ημέρας ή της νύχτας. Οι κύριοι στόχοι της IRESC είναι να επιτύχουν την αποτελεσματική συνεργασία μεταξύ των ραδιοερασιτεχνών, την δημιουργία φιλίας σε όλο τον κόσμο, και την παροχή διεθνούς επικοινωνίας σε περιόδους έκτακτης ανάγκης, όταν όλα τα άλλα αποτύχουν.
Θα υπάρχουν περίπου 25 ραδιοερασιτέχνες στο βουνό Ουλούνταγ (Mt. Uludag) από τα τμήματα της IRESC που θα προέρχονται από το κεντρικό στην Κωνσταντινούπολη (HQ) και τα τμήματα Προύσας, Σμύρνης, Μπόντρουμ και Μαρμαρά, ενεργοποιώντας πολλούς σταθμούς ταυτόχρονα:Λειτουργίες: SSB, SSTV, PSK
Συγκροτήματα: HF, VHF
Συχνότητα κλήσεων στα VHF: 144.300 (SSB)
Locator: KN40NC 51VK
Παρακαλούμε, σημειώστε ότι αυτό το γεγονός θα είναι εκτός από τα ΗF, μια ιδιαίτερη πρόκληση για τα VHF αφού η απόσταση μεταξύ ΤΑ και SV σταθμούς δεν είναι πιο μακριά από ότι το δυνατόν η μέγιστη γραμμή όρασης. Μην ξεχάσετε να φέρετε μαζί σας και εάν αυτό είναι δυνατών, κατευθυνόμενες κεραίες. ( Είθε η ΤΡΟΠΟ Θεοί να είναι μαζί μας.

Ενότητα και συντροφικότητα, στον αέρα και στο έδαφος

73 Selim TA3TTT

Μόλις πήρα της τελευταία ενημέρωση.
.
Έναρξη: Σάββατο, 24/09/2011, 08:00 UTC
Λήξη: Κυριακή, 25/09/2011, 13:00 UTC

Λειτουργίες: SSB, SSTV, PSK
Bands: HF, VHF
Συχνότητα κλήσεων στα VHF: 144.300 (SSB)
Locator: KN40NC 51VK

θα σας ενημερώνουμε για συχνότητες, στο DXSummit και IRESC Turkiye.
Για τους ραδιοερασιτέχνες που έχουν πρόσβαση στο Διαδίκτυο, θα είναι δυνατό να δείτε από το Facebook Group e-mails, σε ποιες συχνότητες δραστηριοποιούμαστε. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να γίνετε μέλος της IRESC Turkiye στο Facebook.
Εδώ είναι η διεύθυνση:
http://www.facebook.com/groups/131661910211486/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου